Uutiskirje 26.3.2018

ENTERTAINMENT BUSINESS ARENASSA OVAT ESILLÄ VIIHTEEN TYÖMARKKINAT JA UUDET AR/ VR TEKNOLOGIAT!

Afterwork Crowne Plazassa ja jatkot Circuksessa ohjelman päätteeksi
Edullisempi hintakategoria päättyy 31.3.

Entertainment Business Arena kokoaa viihdealan toimijat Crowne Plazaan helatorstain aattona keskiviikkona 9.5. Ajankohtaista ohjelmasisältöä on tarjolla kolmessa salissa. Tapahtumassa keskustellaan muun muassa viihteen sponsoroinnista, livetrendeistä, brändäyksestä ja kumppanuuksista, audiobisneksen kasvusta sekä viihdealan yritysten kansainvälistymisestä. EBA:n ohjelmassisältö täydentyy koko ajan ja uusia aiheita julkistetaan pitkin kevättä.  Hyvinkin ajankohtaisina aiheina nostetaan nyt esiin työelämäkehitys viihdebisneksessä sekä kehittyvän AR/VR markkinan myötä avautuvat yhteistyömahdollisuudet viihteen ja new tech -yritysten välillä.

EBAssa keskustellaan viihteen työmarkkinoiden tulevaisuudesta
Yhteiskunnassa on käynnissä kiivas keskustelu työntekemisen ja työympäristöjen muutoksista ja trendeistä. EBA tarttuu tähän hyvin ajankohtaiseen aiheeseen viihdeteollisuuden näkökulmasta kun elokuvan, pelialan, television, musiikin ja event-alan huippuammattilaiset kohtaavat toisensa Tiketti-salin stagella. Tässä viihteen eri toimialoja törmäyttävässä keskustelussa pohditaan, miten yhteiskunnalliset työelämän muutokset näkyvät viihdebisneksessä tulevaisuudessa. Keskustelussa kysytäänkin, millaista työvoimaa ja mitä taitoja aloilla tarvitaan tulevaisuudessa, ja kasvaako ihmistyön määrä uusien ammattien myötä vai vievätkö robotit työt viihteestäkin? Entä onko verkostoissa viihteen tulevaisuus ja sopiiko trendikäs itseohjautuvuus juuri parhaiten luovan alan töihin? Keskustelemassa mukana ovat Senior Consultant, Games Talent Acquisition Arja Martikainen Baronalta, toimitusjohtaja Riina Kullas Moskito Televisionista, toimitusjohtaja Rowan Rafferty Nem Agencystä, elokuvatuottaja, Head of Feature Films Jarkko Hentula Yellow Film&TV:stä sekä liiketoimintapäällikkö Maria Sahlstedt Tampere-talosta. Keskustelun aluksi kuullaan alustus työelämäkehityksestä ja sen tulevaisuudesta.

AR / VR markkina kehittyy Suomessa
Työmarkkinan lisäksi yksi ajankohtaisista aiheista on uudet teknologiat. Keinotodellisuuden parissa työskentelee jo yli sata yritystä. Virtuaalitodellisuuden läpimurtoa on ennustettu jo pitkään, mutta kuluttajamarkkina ei ole kasvanut odotetusti. Lisätty todellisuus sen sijaan on kaikkien saatavilla älypuhelimien myötä. AR elävöittääkin viestiä jo monen yrityksen markkinoinnissa ja sen avulla voidaan luoda vaikuttavaa ja kiinnostavaa sisältöä eri tarpeisiin. EBAssa kysytäänkin, mikä tänä päivänä on oikeasti mahdollista ja millaisia lisäarvopalveluja tämä markkina voi tarjota juuri viihdeteollisuuden toimijoille nyt ja tulevaisuudessa. Digital Media Finlandin Jari Muikun moderoimassa keskustelussa AR / VR bisneksen huippuosaajat pohtivat markkinan kehitystä, avaavat kiinnostavampia uusia kehityssuuntia ja pohtivat, millaisia synergioita AR/VR firmoilla voi olla viihdeteollisuuden kanssa. Keskustelun aluksi Muikku alustaa AR/VR markkinan tilasta Suomessa. Keskustelemassa mukana ovat elokuvallista virtuaalitodellisuutta tuottavan tuotantoyhtiön Rakka Creativen toimitusjohtaja llmari Huttu-Hiltunen, pelejä ja teknologiaa eri alustoille kehittävän 3rd Eye Studiosin toimitusjohtaja Kari Koivistoinen, kansainvälisen yrityskiihdyttämön Nordic VR Startupsin johtaja Harri Manninen sekä AR:ää omassa toiminnassaan hyödyntänyt, Suomen suurimpiin tapahtumajärjestäjiin kuuluvan Nelonen Media Liven some-tuottaja Anne Heikkonen.

Afterwork & Jatkot
Sony Music tarjoaa seminaariohjelman päätteeksi klo 18.00 Crowne Plazan Loungessa Afterwork-tilaisuuden, jossa tarjoilua ja ohjelmaa. Kuljetus jatkoille The Circukseen lähtee klo 19.45. Jatkoilla esiintyvät View, Aleksanteri Hakaniemi ja Mäkki. Jatkoilla on EBA-osallistujille myös juomatarjoilua.

Ilmoittaudu mukaan
Entertainment Business Arena on loistava paikka verkostoitua ja löytää uusia bisnesmahdollisuuksia. Viime vuonna tapahtumassa tehtiin useita yhteistyösopimuksia. Ilmoittaudu huokeampaan hintaan 31.3. mennessä. Liput 250e+alv. / kpl sis. ohjelman Crowne Plazan kolmessa salissa, materiaalit, lounaan, kahvitarjoilun ja välipalan sekä Afterwork-tilaisuuden ja Jatkot Circuksessa. Liput 1.4. alkaen 280e+alv. / kpl.

Lipunmyynti tästä!

EBA Facebookissa
@eb_arena #ebarena

Lisätiedot:
SISÄLLÖNTUOTANTO Jenni Lähteenmäki, 040 507 7890, jenni@ebarena.fi
TIEDOTUS, PR JA KUMPPANUUDET Taija Holm, 040 748 3435, taija@ebarena.fi