Uutiskirje 27.4.2018

ENTERTAINMENT BUSINESS ARENAN OHJELMA-AIKATAULU JULKI!

Tuoreina aiheina ovat teknologian ja luovuuden yhteistyö sekä Rovion puheenvuoro brändin rakentamisesta pelimarkkinalla

Entertainment Business Arenan aikataulu on julkaistu tapahtuman verkkosivuilla.

Ohjelmaa on tarjolla kolmessa salissa klo 9.00 alkaen. Seminaaripäivän päättää Sonyn Musicin isännöimä Afterwork Crowne Plazassa ja loppuillasta vietetään EBA-jatkot Circuksessa.

EBAssa on tänä vuonna erilaisia sisältöjä yhteensä lähes 30, ja mukana on yli 50 puhujaa. Uusimpina aiheina julkistetaan Aalto Studiosin katsaus teknologian ja luovuuden yhteistyöhön sekä Rovion puheenvuoro brändinrakentamisesta pelimarkkinalla.

Luova teknologiamyrsky – teknologian ja luovuuden yhteistyöllä menestykseen

Aalto Studiosin operatiivinen johtaja Marcus Korhonen avaa New Tech-salin päivän ja valottaa viime vuosien teknologian murrosta esimerkkien kautta. Marcus havainnollistaa, kuinka menestymisen takana on yhä useammin teknologian ja luovuuden saumaton yhteispeli, ja kuinka tulevaisuudessa ei ilman monialaista näkemystä yksinkertaisesti enää vain pärjää. Miten luovat alat hyödyntävät uusia teknologioita nyt, entä tulevaisuudessa? Puheenvuorossaan Marcus myös avaa uuden digitaalisen ajan Mediakeskuksen, Aalto Studiosin suunnitelmia saattaa yhteen luovan talouden tekijät designereista, elokuvantekijöihin, insinööreihin, pelikehittäjiin, arkkitehteihin, tubettajiin, start-up yrittäjiin ja aina pääomasijoittajiin saakka.

Brändin merkitys kiihtyvällä viihdemarkkinalla -pelialalla toimijan näkökulma

Rovio Entertainmentin markkinointi- ja viestintäjohtaja Ville Heijari ja Brand Licensing -liiketoiminnan johtaja Simo Hämäläinen johdattelevat EBA-yleisön brändin rakentamisen saloihin. Miten pelistä syntynyt, nyt maailmanlaajuiseen menestykseen yltänyt Angry Birds -brändi auttaa erottumaan kasvavalla ja kiihtyvästi kilpailulla viihdemarkkinalla, ja mitkä asiat ovat oleellisia brändin rakentamisessa. Esityksessä otetaan katsaus myös globaaliin pelimarkkinaan ja sen tulevaisuuden näkymiin. Peliala on kansainvälinen kasvuala ja suomalaiset ovat maailman huippuja pelinkehityksessä. Mobiilipelit ovatkin Suomen suurin sisältövientituote ja suomalaisten pelien osuus maailman mobiilipelimarkkinoiden liikevaihdosta oli vuoden 2016 tutkimuksen mukaan 7 %. Miten tämä valtava markkina kehittyy tulevaisuudessa ja mikä rooli peliteollisuudella on globaalissa viihdemarkkinassa? Entä kuinka brändilisensointia hyödynnetään pelialalla kasvun ja kansainvälistymisen välineenä?

Tarjoilut

EBA-osallistujille on päivän aikana tarjolla lounas, kahvi-, viini- ja oluttarjoilua. Seminaaripäivän päätteeksi Loungessa alkaa Afterwork tarjoiluineen. Kuljetus Sony Musicin isännöimille jatkoille The Circukseen lähtee Crowne Plazan etuovelta klo 19.45 alkaen.

Osallistujalista julki, varmista oma paikkasi!

Osallistujalista on julkaistu tapahtuman verkkosivuilla. Lista päivittyy koko ajan.

Lipunmyynti käy vilkkaana, joten varmista paikkasi nyt vuoden tärkeimmässä viihdebisnestapahtumassa.

EBA Facebookissa
@eb_arena #ebarena

Lisätiedot:
SISÄLLÖNTUOTANTO Jenni Lähteenmäki, 040 507 7890, jenni@ebarena.fi
TIEDOTUS, PR JA KUMPPANUUDET Taija Holm, 040 748 3435, taija@ebarena.fi
TUOTANTOKOORDINAATTORI Anniina Lehtipuu, 0400 460 527, anniina@ebarena.fi