ENTERTAINMENT BUSINESS ARENAN PÄÄTÖSPANEELISSA VIIHDEBISNEKSEN AVAINTEKIJÄT PELI-, ELOKUVA-, TV-, RADIO-, MUSIIKKI- JA LIVE-KENTÄLTÄ!

* Viihdealan yhteistyö NYT –paneelissa lavalla nähdään Markus Selin (Solar Films), Sami Tenkanen (Bauer Media), Krista Huovinen (Tubecon), Juha Kyyrö (Fullsteam), Asko Kallonen (Warner Music) ja Thomas Puha (Remedy Entertainment)

EBArenan päättää tapahtuman ydinasiaa käsittelevä paneeli, kun Jussi Heikelän johdolla keskustellaan viihteen eri sektoreiden yhteistyöstä. Keskustelemassa on kova kattaus suomalaisen viihteen ammattilaisia eri aloilta ja luvassa on takuuvarmasti kiinnostavia näkemyksiä siitä, mikä toimii ja mikä ei, mitä tehdään jo, ja millaista yhteistyötä toimialojen välillä tulisi edistää.

Kaksipäiväisen EBArenan lavalla nähdään mm. pelialan tunnettu moniottelija, Remedy Entertainmentin viestintäpäällikkö Thomas Puha, Tubetapahtumat Oy:n toiminnanjohtaja ja Tubeconin vastaava tuottaja Krista Huovinen, suomalaisen elokuvan menestynein tuottaja Solar Filmsin Markus Selin, pitkän linjan radiovaikuttaja, BauerMedian toimitusjohtaja, Sami Tenkanen, Warner Musicin kotimaisesta tuotannosta vastaava General Manager Domestic Asko Kallonen sekä musiikin monitoimitalo Fullsteamin perustajiin kuuluva Juha Kyyrö.

Tapahtuman isäntänä ja Gramex50-salin hostina toimii media-alan monitoimija ja yrittäjä Jussi Heikelä. Tiketti-salin juontajana nähdään Kati Vasell.

Katso monipuolinen ja laaja ohjelma sekä osallistujat ja ilmoittaudu samalla mukaan: www.entertainmentbusinessarena.fi/ilmoittautuminen 

***********

EBArena suosittelee:

Evento-lehti

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä tapahtuma-alan ykköslehti Evento tapahtumien, viestinnän, markkinoinnin ja henkilöstöasioiden ammattilaisille!  Vuodessa olet kartalla työhyvinvoinnista, kokoustamisesta, seminaareista, tapahtumista, juhlista, elämyksistä ja ihmisistä & ilmöistä niiden takana. Testaa lehti ja kerro mitä tykkäsit!

Seuraava lehti ilmestyy 24.5.2017 – tilaa Evento veloituksetta tästä linkistä eventolehti.fi/eba 

***********

Seuraa somessa:
www.facebook.com/entertainmentbusinessarena
#ebarena @eb_arena 

TERVETULOA MUKAAN SUOMEN ENSIMMÄISEEN ENTERTAINMENT BUSINESS ARENAAN!

Lisätiedot:
Sisällöt ja hallinto: Jenni Lähteenmäki, 040 507 7890, 
jenni@ebarena.fi
Kumppanuudet, tiedotus ja PR: Taija Holm, 040 748 3435, taija@ebarena.fi