VIIHDEBISNEKSEN TEKIJÄT KOOLLA HELSINGIN CROWNE PLAZASSA 4.-5.5.2017

VIIHDEBISNEKSEN TEKIJÄT KOOLLA HELSINGIN CROWNE PLAZASSA 4.-5.5.2017. * erikoisetu Suomen Yrittäjien uutiskirjetilaajille!*

Suomen Yrittäjien yhteistyökumppanitapahtuma, maan ensimmäinen ja ainoa koko viihdebisneksen yhdistävä Entertainment Business Arena, järjestetään Helsingin Crowne Plazassa to-pe 4.-5.5.2017.

Tapahtuma kutsuu mukaan peli-, elokuva-, TV-, radio-, musiikkitoimialat, operaattorien viihdepalvelut, liveviihde ja viihde-eventit sekä eri viihteen alojen järjestöt, toimielimet, rahoittajatahot ja yhteistyöorganisaatiot.

EBArenan monipuolinen ohjelma pitää sisällään puheenvuoroja ja keskusteluja kiinnostavista, ajankohtaisista ja viihdebisnestä läpileikkaavista aiheista. Mukaan mahtuu myös toimialakohtaisia sisältöjä, joiden myötä tietotaito ja uudenlaiset tekemisen tavat siirtyvät toimialalta toiselle. Tapahtuman fokus on bisneksessä ja eri sektoreiden välisen yhteistyön mahdollisuuksissa.

Kahden päivän aikana ohjelmasisällöissä käsitellään muun muassa
viihdealan monimuotoista yritystoimintaa, management- ja agentuuritoimintaa, lisenssibisnestä, liveviihteen tarjonnan ja kysynnän kasvua, suomalaista viihdemediaa ja tähtikulttuuria sekä somedatan hyödyntämistä viihdebisneksessä. Ohjelmassa on mukana myös asiaa uusista rahoitusinstrumenteista sekä ajankohtaisista ja innovatiivisista teknologian aiheista. Lisäksi viihdeteollisuuden eri toimialat esittäytyvät lyhyin tietoiskuin katto-organisaatioiden edustajien ja alan yrittäjien toimesta.

Lipunmyynti on käynnissä! Suomen Yrittäjien uutiskirjetilaajana sinulla on mahdollisuus ostaa lippu Early Bird –hintaan 290e/kpl+alv*:
www.entertainmentbusinessarena.fi/ilmoittautuminen
Käytä ilmoittautumisen yhteydessä promokoodia SUOMENYRITTÄJÄT lunastaakseni edun! Toimi nopeasti, sillä etu on voimassa 13.4. saakka!

Tervetuloa mukaan!

www.entertainmentbusinessarena.fi
www.facebook.com/entertainmentbusinessarena
#ebarena @eb_arena

*) sis. ohjelman, materiaalin, salaattibuffetlounaan seminaaripäivinä, Afterwork-verkostoitumistilaisuuden virallisen ohjelman päätyttyä to 4.5.